Preskoči na glavni sadržaj

Birajmo zdravo,birajmo ECOMEDICO !

ECOMEDICO

ECOMEDICO je porodični obrt čije korijene možemo pratiti generacijama unatrag. Zasnovan je na želji da svima ponude zdrave i ukusne pripravke napravljenima sa puno ljubavi, prema tradicionalnim recepturama i modernim znanstvenim saznanjima.

ECOMEDICO se bavi razvojem, proizvodnjom i prodajom prirodnih, ekološki prihvatljivih proizvoda koji garantirano ne sadrže nikakve hemijske aditive.

Proizvodni asortiman je podijeljen u četiri kategorije ručno rađenih proizvoda: med i medni proizvodi, prirodni sirupi, prirodna bezalkoholna osvježavajuća pića, tinkture.


Iza svakog našeg proizvoda stoji stručan i iskusan porodični tim, što je najvažniji garant za proizvode koje vam nudimo i koje s ljubavlju pripremamo. Osim toga naše proizvode eksterno kontroliramo. Imamo kvalitet, izgradili smo prepoznatljiv brend i vizuelni identitet na čemu smo vam, dragi naši kupci naročito zahvalni. Narudzbe mozete slati u inbox na Facebook grupi na linku ECOMEDICO ili na br tel 062/605-290 .

Neka Ecomedico i dalje bude Vaš najzdraviji izbor!

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

PRIRODNI LIJEKOVI PROTIV BRONHITISA

Bronhitis može biti akutni ili hronični . Akutni bronhitis obično uzrokovan infekcijom respiratornog trakta ili zbog hladnoće . Hronični bronhitis je uzrokovan stalnim iritacijama bronhijalni tubula uglavnom zbog pušenja . Za akutni bronhitis stanje se poboljšava u roku od nekoliko dana , ali kašalj se može nastaviti nedeljama . Hronični bronhitis međutim zahtijeva medicinsku pomoć . Postoje mnogi prirodni  lijekovi za liječenje bronhitisa i za ublažavanje simptoma .

ČAJ PROTIV UPALE ZGLOBOVA, GIHTA, REUMATOIDNOG ARTRITISA I SVIH DRUGIH UPALA

Potebno je:

2 male kašike osušene lavande,
1 mala kašika osušene kadulje,
1 mala kašika osušene majčine dušice
3-4 klinčića

Sve staviti u posudu i preliti sa 1 litrom proključale vode. Ostaviti da se ohladi i piti svaki dan po čašu prije i poslije obroka i po potrebi.

Čaj djeluje na opće zdravstveno stanje, s tim što pomaže kod upale zglobova, gihta, reumatoidnog artritisa i svih drugih upala.

Prirodno liječenje bubrežnih kamenaca

Bubrežni kamenac je čvrsta ili kristalna nakupina koja se formira u bubregu zbog dijetetskih minerala u urinu.
Urinarni kamenci se klasificiraju po lokaciji: u bubregu (nefrolitijaza), mokraćovodu (ureterolitijaza) ili mokraćnom mjehuru (cistolitijaza); ili po svojem kemijskom sastavu: kalcij, struvit, urična kiselina ili drugi sastojci). Oko 80% svih ljudi oboljelih od bubrežnog kamenca su muškarci. Većina muškaraca počinju dobivati prve simptome između 20 i 30 godina, dok ih žene dobivaju tek kasnije.