Preskoči na glavni sadržaj

Tumorska oboljenja maternice i jajnika - Narodni recept

Tumorska oboljenja maternice i jajnika - Narodni recept

Ovo je poznati narodni recept za spomenutu svrhu. Sastoji se u kombiniranju nevena i stolisnika u jednakom dijelu. Ovo je mjera za 1 dan:

Recept
6 žlica mješavine (neven i stolisnik u jednakom dijelu) na  2,5 l vode
3 žlice švedske grenčice

Čaj se pije o toku dana u količini od 2,5 l.  Možete ga radit 2 -3 puta na dan tako da uvijek imate svježe pripremljen čaj. Najbolje je piti po malo i u gutljajima. Pola sata prije jela se u malo čaja dodaje žlice švedske grenčice i na taj način popije. To se napravi pola sata prije svakog obroka i na taj način se potroše 3 žlice švedske grenčice.

Neven se smatra prirodnim ljekovitim sredstvom protiv raka. Čak i kada operacije više nije moguća preporučuje se pijenje čaja od nevena kroz dulje vrijeme.

Stolisnik najbolja biljka za trbuh svake žene. Upotrebljava se za sve tegobe maternice, jajnika. Bilo da se radi o upalama, cistama, problemima vezanih uz menstruaciju, klimakterij...Stolisnik ima jako djelovanje i liječi teške i dugogodišnje bolesti ginekološkog dijela. U teškim oboljenjima je preporuka da se stolisnikov čaj pije koliko je god moguće podnijeti.

Obje biljke izuzetno čiste krv i liječe upale.

Švedska grenčica se smatra sredstvom protiv raka i koristimo je bez izuzetaka kod svih oboljenja.


Kombinacija ove dvije biljke čini idealnu kombinaciju za liječenje oboljenja jajnika i maternice. Bilo da se radi o cistama (dobroćudnim ili zloćudnim), upalama..., čak i u poodmaklom stadiju bolesti ovaj čaj može pomoći. Kako su ginekološki organi povezani s dojkama, pijenje čaja liječi i dojke, odnosno, smatra se sredstvom za suzbijanje raka dojki. U tom se slučaju u ovu čajnu mješavinu dodaje i kopriva.


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Najbolja krema za lice: Samo 3 sastojka!

Ovaj domaći ovlaživač za lice se sastoji od samo tri sastojka! Da, dobro ste čuli. Tri sastojka. I najbolji dio? Priprema traje nekoliko sekundi. I dok je pripremate – sve miriše…

Ovaj recept za domaću hidratantnu kremu za lice će vas svakodnevno oduševljavati prekrasnim prirodnim mirisom, dok će vam u isto vrijeme vlažiti i liječiti kožu. Jednostavnost nikada nije bila jednostavnija.

Prošli su dani kada smo vjerovali da kozmetički proizvodi trebaju biti kupljeni i skupi, te jako kompliciranog sastava koji vam u stvari može učiniti više zla nego dobra.

Najbolje stvari su uvijek jednostavne, zar ne?

Sastojci:

– 1/2 šalice djevičanskog kokosovog ulja
– 1 žličica tekućeg vitamina E (čuva od starenja i prirodni je konzervans)
– 5-7 kapi esencijalnog (eteričnog) ulja lavande (ili što već volite)

Priprema:

Evo što vam je činiti: jednostavno stavite tekuće kokosovo ulje, vitamin E i ulje lavande u zdjelu. Zatim izmiješajte. Ako radite ovu kremu dok je hladnije vrijeme, kada kokosovo ulje im…

SOK OD SMREKE REGULIRA ŠEĆER

Za ovaj sok je potrebno: 0,5 kg smreke (bobica), 3 l vode i 1 limun.

RUSKI MELEM ZA CIJELI NIZ BOLESTI: Recept koji se prenosi sa koljena na koljeno!